Salutacions

L’associació catalana de self defense i arts marciales neix amb l’objectiu de promoure les arts marcials en generals i la defensa personal en particular.
  La defensa personal (self defense) és un art marcial multidisciplinar de gran utilitat a la nostra vida cuotidiana, es basa en els fonaments d’alguns esports o arts marcials com el judo, l’aikido o el karate. Un dels aspectes principals de la defensa personal es que, generalment, els oponents poden ser persones de dimensions més àmplies o amb forces musculars més grans que les nostres però, amb les tècniques adequades, podrem reduir l’agressor i evitar les consecuències terribles d’una agressió, una pallissa, un robatori amb forza…….
És, també, una bona manera de mantenir-nos en forma, com qualsevol de les altres arts marcials, en el cas de la defensa personal, és més fàcil d’adaptar per a persones que no fan esport habitualment o no estan en bon estat  de forma, resulta, per tant molt adequat per a començar la pràctica d’un art marcial. Sense oblidar els aspectes professionals que aquest art marcial té en el món de la seguretat i les forces d’ordre públic.

Francisco Martos -President ACASDAM

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*